Tarife

Camera dubla (2 adulti), mic dejun inclus (bufet suedez) = 390 lei/zi.

Camera dubla, demi pensiune = 510 lei/zi.

Camera dubla, pensiune completa = 650 lei/zi.

Camera tripla (3 adulti), mic dejun inclus (bufet suedez) = 480 lei/zi.

Apartament (4 adulti), mic dejun inclus (bufet suedez) = 580 lei/zi.

Ciubar exterior incalzit, 2-6 persoane = 250 lei/incalzire.

Tarifele de mai sus nu se aplica in perioadele sarbatorilor precum si in zilele libere legale care vor face obiectul unor pachete speciale. 

ACCEPTAM TICHETE / CARDURI DE VACANTA.

POLITICA PENSIUNII

  • Rezervarile sunt ferme doar avand la baza achitarea unui avans ce consta in contravaloarea a 50% din pachetul rezervat. Restul pachetului de cazare se achita la check-in iar consumatia la finalul sejurului. In cazul anularii, sau a modificarii duratei de sedere fiind deja cazati in locatie, sumele achitate nu se restituie.
  • Camerele nu pot fi inchiriate pentru o singura noapte in week-end iar in sezon nici în cursul săptămânii. Exceptii – petreceri private/nunti/botezuri; cazuri exceptionale doar in baza disponibilitatii si a deciziei exclusive si a confirmarii personale din partea pensiunii – pretul poate fi mai mare cu aproximativ 30% pentru o rezervare de o singura noapte.
  • In preturile de mai sus sunt incluse facilitatile gratuite ale pensiunii, mai putin ciubar.
  • Camerele rezervate pe alte site-uri de intermediere turistica pot avea alte preturi/dotari/caracteristici.
  • Check in – ora 15:00 – 22:00; Check out – ora 11:00
  • RECEPTIA NU ESTE DESCHISA NON STOP. Daca ajungeti mai tarziu de ora 22, va rugam sa ne sunati in prealabil pentru a stabili ora de check in impreuna cu dvs/pentru a va astepta cineva la receptie.
  • Pe perioada sarbatorilor legale/religioase sau a altor oferte/vacante/pachete speciale – se aplica tarife separate, conform ofertelor. În perioada sărbătorilor legale rezervarile opereaza pentru pachete cu sejur minim (3-4 nopti în functie de specific).
  • Bucataria serveste doar restaurantul; intrucat nu suntem o locatie “self catering”, va rugam sa nu introduceti in restaurant  mancare si bauturi proprii.
Top