Tarife

TARIF GENERAL

CAMERA DUBLA STANDARD – 170 lei/zi cu mic dejun inclus (bufet suedez)

Perioada 01.07 – 15.09 – CAMERA DUBLA – 180 lei/zi cu mic dejun inclus (bufet suedez).  Va rugam sa consultati si sectiunea pachete de vacanta.

ACCEPTAM TICHETE DE VACANTA.

Tarifele standard nu sunt valabile pentru perioada sarbatorilor legale, vacante pentru copii sau alte evenimente – in aceste perioade exista pachete de mai multe nopti, cu mese incluse.

Tarifele afisate sunt valabile per camera dubla (2 persoane) pentru 1 noapte de cazare. Micul dejun este bufet suedez si cuprinde: preparate din carne(mezeluri/pastrama/sunca etc.), preparate din branza produse local (cas, cas afumat/telemea/burduf), rosii, castraveti, oua/omleta/friganele, unt, gem, miere, lapte produs local, salata, fursecuri/chech, cafea, ceai. Doar in situatia in care sunt cazate mai putin de 3 camere, micul dejun se serveste la masa, dar are acelasi continut

SUPLIMENTE CAMERA TRIPLA/ CAMERA 4 LOCURI/APARTAMENT

Se taxeaza suplimentar – cazarea si micul dejun pentru copil sau adult

Tip Serviciu  Varsta Copil Tarif
PAT SINGLE in TRIPLA copil 15 lei/zi
 adult 40 lei/zi
CANAPEA EXTENSIBILA

in CAMERA 4 LOCURI

 in camera dbl+2 extra large (cam.6)
30 lei/zi
20 lei/zi
 in camera cu scara interioara mini mansardata (cam.12)
 CAMERA 2 (cu canapea extensibila) DIN APARTAMENT  70 lei/zi
MIC DEJUN  copil > 3 ani gratuit
 copil 4-7 ani 10 lei/zi
 copil 8 – 13 ani 15 lei/zi
 < 14 ani si adult 25 lei/zi

POLITICA PENSIUNII

  • Nu se inchiriaza pentru o singura noapte in week-end  sau in sezon.
  • Exceptii – petreceri private/nunti/botezuri; cazuri exceptionale doar in baza disponibilitatii si a deciziei exclusive si aconfirmarii personale din partea pensiunii – pretul poate fi mai mare cu aproximativ 30% pentru o rezervare de o singura noapte.
  • In preturile de mai sus sunt incluse facilitatile gratuite ale pensiunii.
  • Tariful afisat mai sus este per camera dubla standard.
  • Camerele rezervate pe alte site-uri de intermediere turistica pot avea alte dotari/caracteristici, pretul rezervarii fiind cel afisat pe site-ul respectiv si incluzand dotarile/caracteristicile indicate in continutul paginii respective.

ALTE DETALII

  • Check in – ora 15:00
  • Check out – ora 11:00
  • Pe perioada sarbatorilor legale/religioase sau a altor oferte/vacante/pachete speciale – se aplica tarife separate, conform ofertelor.
  • Bucataria serveste doar restaurantul; intrucat nu suntem o locatie “self catering”, va rugam sa nu introduceti in restaurant  mancare si bauturi proprii;  clientii pot servi produse proprii in foisor, unde au la dispozitie un gratar
  • Pentru organizarea unor diverse evenimente va rugam sa ne cereti oferta personalizata.
Top