Tarife

TARIF GENERAL

CAMERA DUBLA STANDARD – 160 lei/zi cu mic dejun inclus (bufet suedez)

Perioada 01.07 – 15.09 – CAMERA DUBLA – 180 lei/zi cu mic dejun inclus (bufet suedez).  Pentru perioade mai lungi de 2 nopti, va rugam consultati sectiunea OFERTE.

ACCEPTAM TICHETE DE VACANTA.

Tarifele standard nu sunt valabile pentru perioada sarbatorilor legale, vacante pentru copii sau alte evenimente – in aceste perioade exista pachete de mai multe nopti, cu mese incluse.

Tarifele afisate sunt valabile per camera dubla (2 persoane) pentru 1 noapte de cazare. Micul dejun este bufet suedez si cuprinde: preparate din carne(mezeluri/pastrama/sunca etc.), preparate din branza produse local (cas, cas afumat/telemea/burduf), rosii, castraveti, oua/omleta/friganele, unt, gem, miere, lapte produs local, salata, fursecuri/chech, cafea, ceai. Doar in situatia in care sunt cazate mai putin de 3 camere, micul dejun se serveste la masa, dar are acelasi continut

SUPLIMENTE CAMERA TRIPLA/ CAMERA 4 LOCURI/APARTAMENT

Se taxeaza suplimentar – cazarea si micul dejun pentru copil sau adult

Tip Serviciu  Varsta Copil Tarif
PAT SINGLE in TRIPLA copil 15 lei/zi
 adult 30 lei/zi
CANAPEA EXTENSIBILA

in CAMERA 4 LOCURI

 in camera dbl+2 extra large (cam.6)
40 lei/zi
25 lei/zi
 in camera cu scara interioara mini mansardata (cam.12)
 CAMERA 2 (cu canapea extensibila) DIN APARTAMENT  80 lei/zi
MIC DEJUN  copil > 3 ani gratuit
 copil 4-7 ani 10 lei/zi
 copil 8 – 14 ani 15 lei/zi
 adult 30 lei/zi

POLITICA PENSIUNII

  • Nu se inchiriaza pentru o singura noapte in week-end  sau in sezon.
  • Exceptii – petreceri private/nunti/botezuri; cazuri exceptionale doar in baza disponibilitatii si a deciziei exclusive si aconfirmarii personale din partea pensiunii – pretul poate fi mai mare cu aproximativ 30% pentru o rezervare de o singura noapte.
  • In preturile de mai sus sunt incluse facilitatile gratuite ale pensiunii.
  • Tariful afisat mai sus este per camera dubla standard.
  • Camerele rezervate pe alte site-uri de intermediere turistica pot avea alte dotari/caracteristici, pretul rezervarii fiind cel afisat pe site-ul respectiv si incluzand dotarile/caracteristicile indicate in continutul paginii respective.

ALTE DETALII

  • Check in – ora 15:00
  • Check out – ora 11:00
  • Pe perioada sarbatorilor legale/religioase sau a altor oferte/vacante/pachete speciale – se aplica tarife separate, conform ofertelor.
  • Bucataria serveste doar restaurantul; intrucat nu suntem o locatie “self catering”, va rugam sa nu introduceti in restaurant  mancare si bauturi proprii;  clientii pot servi produse proprii in foisor, unde au la dispozitie un gratar
  • Pentru organizarea unor diverse evenimente va rugam sa ne cereti oferta personalizata.
Top